L’H2: nou vector energètic clau en la Transició Energètica | Colgeocat
Agenda

L’H2: nou vector energètic clau en la Transició Energètica

Tipus d'activitat: Jornada
Organitzat per: CEEC
Dates: 21 de març de 2023
Lloc: Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (Sala Capella)
Horari: 10h - 12:30h
Preu: Gratuït


Descripció:

El Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya organitza el pròxim 21 de març, de 10h a 12:30h, una jornada sobre hidrogen en el marc del Grup de Treball d’H2 del CEEC. En aquesta ocasió, la jornada, a banda d’analitzar i debatre sobre aquest vector energètic, servirà per introduir un nou format d’esdeveniment al clúster, els Col·loquis CEEC, que pretenen donar visibilitat a l’activitat dels vuit grups de treball amb què compta l’entitat. L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona serà l’encarregada d’acollir aquest acte.

Amb títol “L’H2: nou vector energètic clau en la Transició Energètica”, la sessió vol servir per analitzar la situació actual de l’hidrogen a Catalunya i el món, i donar a conèixer els darrers avenços tecnològics i casos d’èxit d’aquest vector energètic. En la jornada hi participaran professionals destacats del sector, com ara Isaac Justicia, director tècnic de la Vall de l’Hidrogen de Catalunya, Albert Mitjà, H2 Business Unit Director d’Indox i coordinador del Grup de treball H2 Verd del CEEC, Jordi Candela, director general d’Aeroports de Catalunya, o Maria Serra, directora del Centre Específic de Recerca de l’Hidrogen (CER-H2).

L’acte també disposarà d’un espai per a la difusió de l’activitat del Grup de Treball d’Hidrogen del CEEC. En aquest punt, els dos coordinadors del Grup de Treball, Erica Escudero i Albert Mitjà, presentaran els objectius del grup i la Guia de suport a la tramitació i implementació de projectes d’hidrogen verd.

El punt final a la jornada el posarà un espai networking dirigit a forjar noves col·laboracions entre els assistents i incorporar potencials entitats interessades a participar en l’activitat del grup de treball del clúster.

Programa disponible en aquest enllaç.

No esperis més i fes ja la teva inscripció