Borsa de treball

Project Manager I+D Qualitat Aigua

ÀMBIT GEOGRÀFIC:
Barcelona
JORNADA:
Completa
VACANTS:
1
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA:

El Centre Tecnològic de l’Aigua del Grup Suez, es busca incorporar un/a Project Manager – Investigador/a per a exdcutar, gestionar i proposar projectes d’I+D+i, principalment en la temàtica de Qualitat de l’aigua, dins l’àrea de Gestió Infraestructures Crítiques i Resiliència.

La persona desenvoluparà tasques d’execució de projectes d’I+D+i; redacció d’informes tècnics, operació d’instal·lacions pilot i/o industrials i difusió de resultats en medis especialitzats. Adicionalment, participarà en la preparació de propostes de projectes d’ I+D+i, a presentar a organismes públics de financiació i empreses privades; així com a la identificació de les temàtiques estratègiques de futur i contactes amb socis i clients rellevants.

REQUISITS:

 • Estudis mínimsGrau
 • Experiència mínimaAl menys 2 anys
 • Coneixements necessaris
  • Qualitat de l’aigua
  • Execució de projectes
  • Redacció d’informes
 • Requisits mínims- Valorable estudis específics d’especialització sobre el cicle urbà de l’aigua i/o data analytics. Valorable doctorat.
  – Experiència professional mínima de 2 anys en execució de projectes associats a les següents temàtiques en qualitat d’aigua:
  a ) Verificació de sensors real-time per la mesura de paràmetres físics, químics i microbiològics.
  b) Operació de sensors, prototips en plantes pilot i altres equips de medició de qualitat de l’aigua. Experiència en instalació i posada en funcionament dels mateixos.
  c) Tractament i interpretació de dades generades en les validacions. Coneixements en data analytics, quimiometria, bioestadística…- Valorable experiència en anàlisis i quantificació de risc químic i microbiològic.
  – Valorable experiència en preparació de propostes/ofertes per a projectes d’I+D+i i serveis.
  – Domini alt d’anglés tant escrit como parlat.

INSCRIU-TE OMPLINT EL SEGÜENT FORMULARI:

El teu nom (obligatori)

Cognom (obligatori)

Número de col·legiat (obligatori)

*T'animem a col·legiar-te per a puguis optar a aquestes ofertes de feina!

El vostre correu electrònic (obligatori)

Telèfon (obligatori)

Adjunta el teu currículum (obligatori)