10ª edició del Curs Especialista en investigació i recuperació d’aigües subterrànies i sòls contaminats

Us informem que ja estan obertes les inscripcions per a la 10ª edició del nostre curs online per excel·lència: Curs Especialista en investigació i recuperació d’aigües subterrànies i sòls contaminats.

És un curs organitzat pel COLGEOCAT juntament amb la Universitat de Barcelona i l’Institut de Formació Contínua-IL3 de la UB i, compte amb la participació d’empreses de consultoria ambiental, administracions entitats acreditades.

Aquest curs aporta una visió completa de les diferents fases que consta un procés de restauració de sòls contaminats i aigües subterrànies per contaminació d’origen puntual. Es tracta d’un curs organitzat des de l’experiència, on la majoria de docents provenen de l’àmbit de la consultoria ambiental i compten amb un ampli bagatge professional.

En el fulletó informatiu adjunt trobareu tota la informació sobre el curs: objectius, pla d’estudis, competències professionals, dates, etc. El curs té places limitades.

També, trobareu dos links des dels quals us podreu inscriure i sol·licitar informació.

*Pendent d’aprovació pels organismes competents de la UB.

Documents adjunts 10ª edició del Curs Especialista en investigació i recuperació d’aigües subterrànies i sòls contaminats:
Publicat el 30 de maig del 2023