10ES OLIMPÍADES DE GEOLOGIA

CELEBRADES A CÀCERES EL DISSABTE 6 D’ABRIL.

Càceres va ser enguany la ciutat escollida per celebrar les 10es Olimpíades de Geologia, organitzades per l’Asociación Española para la Enseñanza de las Ciencias de la Tierra(AEPECT) amb la col·laboració de l’Ilustre Colegio Oficial de Geólogos(ICOG) i la Sociedad Geológica de España (SGE).

Dels gairebé 3.500 estudiants que van participar a les diferents fases territorials, 96 estudiants van participar a la final estatal. Catalunya hi competia amb 16 estudiantsde Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, la selecció dels quals va tenir lloc el passat 8 de març a la fase catalana de les Olimpíades, amb el suport del COLGEOCAT, on van participar 572 estudiants de 1r i 2n de Batxillerat i alguns de 4ESO procedents de 60 centres de tot Catalunya.

La propera cita de les Olimpíades serà la final internacional que es disputarà a DaeguKorea, amb l’equip espanyol format per 4 alumnes procedents de Salamanca, València, Madrid i Alacant.

Des del COLGEOCAT volem fer arribar la nostra enhorabona a tots els participants, als professors per la seva tasca diària i de manera especial als guanyadors i guanyadores, a qui desitgem sort a la convocatòria internacional.

Consulta la NOTA DE PREMSA.

(Font/Imatge: AEPECT)

Documents adjunts 10ES OLIMPÍADES DE GEOLOGIA:
Publicat el 23 de abril del 2019