1r SIMPOSI IBÈRIC SOBRE CONSERVACIÓ D’ECOSISTEMES FONTINALS

BARCELONA, 10, 11 I 12 DE JUNY DE 2019.

El proper mes de juny la ciutat de Barcelona acollirà el 1er Simposi Ibèric sobre Conservació d’Ecosistemes Fontinals(SICEF’19).

El SICEF’19 es convoca com un fòrum d’intercanvi de coneixement i de debat que integri a tots els responsables tècnics d’administracions públiques competents en cicle de l’aiguabiodiversitatpatrimoni espais naturals, així com la comunitat científicatècnics, grups ecologistes propietaris.

Al mateix temps, vol consolidar-se com una plataforma des de la qual impulsar una estratègia urgent per a la conservació de l’ecosistema fontinal ibèric, des de totes les perspectives i escales territorials.

El SICEF 2019, organitzat per BioSciCat en el marc del “Programa Fonts Naturals”, compta amb la implicació tècnica, logística i institucional de l’Agència Catalana de l’Aigua i la Generalitat de Catalunya. També aporten suport el Ministeri per a la Transició Ecològica a través de la Fundació Biodiversitat, i la Fundació Catalunya-La Pedrera.

Tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de juny a l’edifici de La Pedrera (Casa Milà) i al Palau Robert de la Generalitat de Catalunya.

Es pot ampliar tota la informació al següent ENLLAÇ

Inscripcions AQUÍ.

(Font/Imatge: SICEF’19)

Publicat el 8 de maig del 2019