20% DE DESCOMPTE PER VEURE EL LLIBERTÍ

20% de descompte a partir del 16 de febrer.

El proper 16 de febrer torna un dels grans èxits de la cartellera de Barcelona. El Teatre Poliorama estrena EL LLIBERTÍ.

Escrita per Eric-Emmanuel Schmitt, un dels actors francesos  contemporanis més llegits i més representats del món, ha  estat definida com una veritable joia, una comèdia intel·ligent,  lleugera i profunda, sensual i melancòlica, divertidíssima; un vodevil filosòfic sobre l’ètica, un concepte intemporal.  

Diderot, allotjat al pavelló de caça del seu amic el baró d’Holbach, rep l’encàrrec d’escriure com més aviat millor l’article sobre el concepte "Moral" per a l’Enciclopèdia. El temps vola: s’ha de tancar i dur a la impremta el nou volum. Les constants interrupcions però, faran que aquest esdevingui un dia boig pel filòsof. Un dia en el qual Diderot es veurà rodejat, enfrontat i seduït per quatre dones que li faran encara més costosa la ja difícil tasca de definir un concepte únic de "Moral". Ho aconseguirà? La resposta és encara avui en dia a l’Enciclopèdia.

Els col·legiats del COLGEOCAT podeu assistir a aquest esperat espectacle, aprofitant el 20% de descompte a partir del 16 de febrer. Descompte vàlid per a totes les funcions, a totes les zones.  

Aprofiteu aquesta oportunitat!  

Només cal que ens feu arribar un mail a info@colgeocat.org indicant nom, cognoms i número de col·legiat.     

 

(Imatge: cartell El Llibertí)

Publicat el 18 de gener del 2018