20% DE DESCOMPTE PER VEURE EL MUSICAL CABARET

Durant el mes d’octubre.

CABARET és un clàssic del teatre musical del segle XX, representat en més de 50  països, traduït en 30 idiomes i que ha seduït a més de 4 generacions  superant els 30 milions d’espectadors. Ha guanyat 12 premis Tony, 3  premis Oliver i 3 premis Drama Desk.

Aquest Musical de Broadway arriba ara a Barcelona, al Teatre Victòria. Elena Gadel, Ivan Labanda i Alejandro Tous  encapçalen un talentós repartiment de més de 20 actors, acompanyats dalt  de l’escenari per una banda de 9 músics en directe. Una renovada i  luxosa versió en castellà, adaptada i dirigida per Jaime Azpilicueta.

Els col·legiats del COLGEOCAT podeu assistir a un dels grans  espectacles de la temporada a Barcelona, aprofitant un 20% de descompte per a les funcions de dijous, divendres i  diumenge durant el mes doctubre. Descompte vàlid per a les zones 1-5 i 10-13.

Aprofiteu l’oportunitat de veure aquest musical, un gran espectacle per a passar-ho bé, i alhora un clàssic que connecta una història del passat amb la nostra realitat política i social actuals, que parla de llibertat, de por i de tolerància.   

Els col·legiats interessats, només cal que ens feu arribar un mail a info@colgeocat.org indicant nom, cognoms i número de col·legiat.

 

(Imatge: cartell Cabaret)

 

Publicat el 21 de setembre del 2017