20% DE DESCOMPTE PER VEURE MAREMAR DE DAGOLL DAGOM

Per a totes les funcions del mes de novembre.

MAREMAR és la història de Pèricles, un jove príncep que, fugint d’un cruel dictador, recórre la Mediterrània. Durant les seves aventures, s’enamorarà de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui tindran una filla. Però durant el seu retorn a Tir, una tempesta fa naufragar la seva embarcació, i la família quedarà separada.

MAREMAR és la història d’un pare, una mare i una filla que lluiten per a retrobar-se, una de tantes històries en què la crueltat de la guerra fa separar famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar.

L’espectacle, dirigit per Joan Lluís Bozzo, està basat en l’obra de Shakespeare Pèricles, Príncep de Tir i inspirat en les cançons de Lluís Llach. El Teatre Poliorama de Barcelona acull aquest obra que combina paraula, dansa i cançó i que ha gaudit d’una molt bona rebuda de la crítica i del públic.

Els col·legiats del COLGEOCAT podeu adquirir la vostra entrada aprofitant un 20% de descompte per a totes les funcions de novembre. Els col·legiats interessats, només cal que ens feu arribar un mail a info@colgeocat.org indicant nom, cognoms i número de col·legiat.

 

(Imatge: cartell Maremar)

Publicat el 25 de octubre del 2018