20% DE DESCOMPTE PER VEURE UN COP L’ANY

Per les funcions de divendres i dissabte nit.

UN COP L’ANY és ladaptació de Same Time, Next Year un espectacle original de  Bernard Slade que va triomfar als anys 70 a Broadway popularitzat arreu  del món gràcies a la pel·lícula del mateix títol protagonitzada per Ellen  Burstyn i Alan Alda.

Àngel Llàcer torna a la direcció amb aquesta comèdia romàntica, una producció de  Minoria Absoluta i Cow Theatre, i protagonitzada per dos dels grans actors de lescena teatral del moment,  Mar Ulldemolins i David Verdaguer.

Lany 1975, després de passar la primera nit junts en un hotel, dos  amants decideixen seguir amb la seva relació en secret: només es  trobaran un cop lany, el mateix dia, a la mateixa habitació, mentre la  resta de la seva vida segueix amb els seus matrimonis i fills.  Durant  el transcurs dels següents 25 anys, hauran de fer front a levolució que  experimentaran les seves respectives llars i, al mateix temps,  adaptar-se als canvis socials i històrics que també afectaran les seves  vides.

Els col·legiats del COLGEOCAT podeu gaudir d’un 20% de descompte per a les funcions de divendres i dissabte nit a qualsevol zona del Teatre Poliorama de Barcelona.

No perdeu aquesta oportunitat!

Els col·legiats interessats, només cal que ens feu arribar un mail a info@colgeocat.org indicant nom, cognoms i número de col·legiat.     

 

(Imatge: Un cop l’any)

Publicat el 7 de novembre del 2017