29R PREMIS NACIONALS DE RECERCA

Premis al reconeixement social de la ciència.

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), amb el suport del Govern de la Generalitat de Catalunya, convoca enguany els Premis Nacionals de Recerca.  

Aquests guardons tenen com a finalitat fomentar el reconeixement social de la ciència i lactivitat dels investigadors, mecenes, empresaris i comunicadors científics vinculats al nostre país.    

Els guardons consten dels premis següents:

1) Premi Nacional de Recerca. Premia linvestigador o la investigadora del sistema català de recerca i innovació que hagi contribuït de manera significativa internacionalment a l’avenç d’una disciplina científica en qualsevol dels seus àmbits: ciències humanes i socials, ciències de la vida i de la salut, ciències experimentals i tecnologia. El premi consisteix en una figura acreditativa del ceramista i escultor Jordi Serra i la quantitat de 40.000 euros.

2) Premi Nacional de Recerca al Talent Jove. Vol estimular i reconèixer lesforç dels/de les joves investigadors/ores que en la seva trajectòria professional hagin destacat per la qualitat i excel·lència del seu treball científic i de recerca. El premi consisteix en una figura acreditativa del ceramista i escultor Jordi Serra i la quantitat de 10.000 euros.

3) Premi Nacional de Comunicació Científica. Premia la millor iniciativa de comunicació i divulgació científica de Catalunya en qualsevol dels possibles formats i mitjans existents (publicacions en paper o digitals, programes de ràdio i televisió, webs, exposicions, etc.) així com els professionals daquests àmbits. El premi, sense dotació econòmica, consisteix en una figura acreditativa del ceramista i escultor Jordi Serra.

4) Premi Nacional de Mecenatge Científic. Reconeix institucionalment les persones, empreses o entitats per la donació o la seva contribució a la generació de recursos filantròpics per promoure o recolzar projectes científics a Catalunya. El premi, sense dotació econòmica, consisteix en una figura acreditativa del ceramista i escultor Jordi Serra.

5) Premi Nacional al Partenariat Publicoprivat en R+I. Té com a finalitat reconèixer les activitats de partenariat publicoprivat en recerca i en làmbit general de la cooperació entre el sector públic i el privat en activitats dR+I a Catalunya. El premi, sense dotació econòmica, consisteix en una figura acreditativa del ceramista i escultor Jordi Serra.

Es poden consultar les BASES dels premis accedint al següent ENLLAÇ.

I tota la informació detallada a la WEB DELS PREMIS.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 28 de setembre de 2018 a les 14h.

 

(Font/Imatge: Premis Nacionals de Recerca)

Publicat el 29 de maig del 2018