2ND VOLCANDPARK CONFERENCE

Del 16 al 20 de novembre del 2015 a Lanzarote.

VOLCANDPARK és el congrés internacional dedicat a la gestió i el geoturisme en les àrees volcàniques protegides, amb l’objectiu de reunir experts de diferents camps (científics, administradors, polítics, operadors turístics, etc.), implicats d’alguna manera en la planificació territorial, la gestió i promoció d’aquestes àrees.

El segon VOLCANDPARK tindrà lloc del 16 al 20 de novembre a Lanzarote (Illes Canàries), que està promovent la seva candidatura pel reconeixement del nou geoparc: Lanzarote i arxipèlag Chinijo.

El seu principal objectiu és oferir un fòrum de discussió dels principals aspectes relacionats amb el coneixement, preservació i gestió dels paisatges volcànics. Aspectes com la contribució del coneixement científic en la gestió de les àrees volcàniques protegides, la identificació dels valors científics d’aquestes àrees, l’avaluació de les possibles amenaces per la integritat dels paisatges volcànics, i la transmissió dels valors del patrimoni a través de l’educació i la interpretació, i del geoturisme com un factor important en el desenvolupament sostenible en els àrees volcàniques protegides.

El Congrés està organitzat per la IAVCEI Commission on Volcano Geoheritage and Protected Volcanic Landscapes (VGPL), la Casa de Los Volcanes de Lanzarote, i el Grup de Vulcanologia del CSIC de Barcelona.

Tota la informació detallada a la 1ª CIRCULAR.

 

(Font/imatge: Volcandpark2)

 

Documents adjunts 2ND VOLCANDPARK CONFERENCE:
Publicat el 7 de gener del 2015