30% DE DESCOMPTE PER VEURE UN COP L’ANY

Fins l’11 de febrer.

30% de descompte per a totes les funcions fins l’11 de febrer (excepte funcions de divendres tarda) per a totes les zones.

UN COP L’ANY és ladaptació de Same Time, Next Year un espectacle original de Bernard Slade que va triomfar als anys 70 a Broadway popularitzat arreu del món gràcies a la pel·lícula del mateix títol protagonitzada per Ellen Burstyn i Alan Alda.  

Àngel Llàcer torna a la direcció amb aquesta comèdia romàntica, una producció de Minoria Absoluta i Cow Theatre, i protagonitzada per dos dels grans actors de lescena teatral del moment, Mar Ulldemolins i David Verdaguer.  

Lany 1975, després de passar la primera nit junts en un hotel, dos amants decideixen seguir amb la seva relació en secret: només es trobaran un cop lany, el mateix dia, a la mateixa habitació, mentre la resta de la seva vida segueix amb els seus matrimonis i fills. Durant el transcurs dels següents 25 anys, hauran de fer front a levolució que experimentaran les seves respectives llars i, al mateix temps, adaptar-se als canvis socials i històrics que també afectaran les seves vides.  

Els col·legiats del COLGEOCAT podeu gaudir d’un 30% de descompte per a totes les funcions fins l’11 de febrer (excepte funcions de divendres tarda) a qualsevol zona del Teatre Poliorama de Barcelona.  

No perdeu aquesta oportunitat!  

Els col·legiats interessats només cal que ens feu arribar un mail a info@colgeocat.org indicant nom, cognoms i número de col·legiat.     

 

(Imatge: cartell Un cop l’any)

Publicat el 18 de gener del 2018