35% DE DESCOMPTE PER VEURE EL MUSICAL CABARET

35% de descompte fins l’11 de febrer.

No deixis escapar aquesta oportunitat!  

35% de descompte per a totes les funcions fins l’11 de febrer (excepte funcions de divendres tarda) per zones de 6 a 9 de platea.

CABARET és un clàssic del teatre musical del segle XX, representat en més de 50 països, traduït en 30 idiomes i que ha seduït a més de 4 generacions superant els 30 milions d’espectadors. Ha guanyat 12 premis Tony, 3 premis Oliver i 3 premis Drama Desk.

Aquest Musical de Broadway continuarà en cartellera al Teatre Victòria de Barcelona fins l’11 de febrer. Elena Gadel, Ivan Labanda i Alejandro Tous encapçalen un talentós repartiment de més de 20 actors, acompanyats dalt de l’escenari per una banda de 9 músics en directe. Una renovada i luxosa versió en castellà, adaptada i dirigida per Jaime Azpilicueta.  

Els col·legiats del COLGEOCAT podeu assistir a un dels grans espectacles de la temporada a Barcelona, aprofitant el 35% de descompte fins l’11 de febrer. Descompte vàlid per a totes les funcions (excepte funcions de divendres tarda) a les zones de 6 a 9 de platea.

Aprofiteu l’oportunitat de veure aquest musical, un gran espectacle per a passar-ho bé, i alhora un clàssic que connecta una història del passat amb la nostra realitat política i social actuals, que parla de llibertat, de por i de tolerància.  

Els col·legiats interessats només cal que ens feu arribar un mail a info@colgeocat.org indicant nom, cognoms i número de col·legiat.     

 

(Imatge: cartell Cabaret)

Publicat el 18 de gener del 2018