3r DEBAT SOBRE LA TRANSICIÓ ENERGÈTICA

Transició energètica i debats elèctrics.

Dilluns 29 d’octubrede 18.30 h a 20.30 h, l’Auditori del Col·legi d’Economistes de Catalunya, acollirà el debat Transició Energètica i Mercats Elèctrics“, que s’inclou dins del cicle de conferències sobre la transició energètica.

En aquesta ocasió es tractarà el balanç elèctric espanyol corresponent a l’any 2017, presentat en les seves dos vessants: el mercat i els peatges d’accés i altres partides regulades a càrrec de representants dels dos organismes que les gestionen, OMIE i CNMC respectivament. Alhora comentaran les darreres novetats legislatives i aportaran la seva visió de les perspectives que s’albiren per al sector elèctric en el context de la transició energètica.

Des de l’Autoritat Catalana de la Competència s’analitzarà el balanç sectorial des de la perspectiva del consumidor tenint també en compte el grau de compliment de les recomanacions efectuades per la Comissió d’Experts.

Es pot consultar el programa detallat al següent ENLLAÇ.

La jornada està organitzada per la Comissió d’Economia i Sostenibilitat del Col·legi d’Economistes de Catalunya i la Taula Inter-professional de l’Energia.

L’assistència és lliure, si bé és imprescindible inscriure’s prèviament a través del següent ENLLAÇ.

 

(Font: Col·legi d’Economistes de Catalunya)

Publicat el 18 de octubre del 2018