5ª EDICIÓ DEL POSTGRAU EN VULCANOLOGIA

Del 10 al 23 doctubre de 2016 a Olot.

La 5a edició del Postgrau en Vulcanologia, organitzat per la Fundació dEstudis Superiors dOlot, lInstitut de Ciències de la Terra Jaume Almera del Consell Superior dInvestigacions Científiques (CSIC) i la Fundació Universitat de Girona, tindrà lloc a Olot del 10 al 23 d’octubre del 2016.

Dirigit per Joan Martí, director i professor dinvestigació del CSIC a Barcelona, es tracta dun postgrau únic en l’àmbit internacional que, afegit a la qualitat dels docents convidats al llarg de tots aquests anys, el converteixen en un referent en làmbit de la geologia i el vulcanisme arreu del món. Des de la primera edició lany 2012, el postgrau ha acollit un total de  76 alumnes d11 països diferents: Argentina, Brasil, Colòmbia, Costa  Rica, El Salvador, Equador, Espanya, Guatemala, Itàlia, Mèxic i Xile.

Novament, ledició del 2016 comptarà amb el suport de lAjuntament dOlot, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i la International Association of Volcanology and Chemistry of the Earths Interior (IAVCEI), que col·labora concedint beques per als estudiants del postgrau.

L’objectiu del curs és explicar el funcionament dels volcans, els riscos associats que comporten i també els beneficis, aprofitant el marc de la zona volcànica de la Garrotxa, ja que ofereix la possibilitat de combinar les sessions teòriques amb la visita a afloraments per interpretar els productes del vulcanisme, simular possibles riscos volcànics i analitzar en detall la integració dels volcans a la societat. 

Està dirigit a alumnes de darrer curs de carrera, llicenciats, professionals i tècnics que treballin en observatoris vulcànics.

Es pot ampliar tota la informació al següent ENLLAÇ.

 

(Imatge: Curs Postgrau Vulcanologia)

Documents adjunts 5ª EDICIÓ DEL POSTGRAU EN VULCANOLOGIA:
Publicat el 23 de febrer del 2016