8ES OLIMPÍADES DE GEOLOGIA DE CATALUNYA

Amb el recolzament del COLGECAT.

El pròxim 3 de febrer de 2017 arrencarà la 8a edició de les Olimpíades de Geologia de CatalunyaCOLGEOCAT se suma un any més a l’AEPECT i a la resta d’entitats col·laboradores per promoure les Olimpíades de Geologia de Catalunya entre els alumnes de batxillerat matriculats durant el curs 2016-2017 a qualsevol centre de Catalunya, que hagin cursat assignatures en les quals la Geologia té un protagonisme especial: Ciències Naturals, Ciències de la Terra i del Medi Ambient, Ciències del Món Contemporani, etc.

L’objectiu de les Olimpíades és estimular implicar els estudiants en el coneixement de la Geologia, remarcant la seva importància en el món actual com la ciència que ens ajuda a conèixer i entendre el nostre planeta, i promocionant alhora el seu progrés i desenvolupament.

Les proves de les fases territorials catalanes es realitzaran el 3 de febrer de 2017, a les quatre seus provincials. Els guanyadors d’aquesta primera fase participaran en la Segona Fase, o Fase Nacional de les VII Olimpíades Espanyoles de Geologia, que tindran lloc a Salamanca el dia 1 d’abril de 2017.

Tota la informació detallada a la CONVOCATÒRIA.

El període d’inscripcions a la fase catalana romandrà obert fins al pròxim 22 de desembreBUTLLETA D’INSCRIPCIÓ.

Visita la WEB DE LES OLIMPÍADES.

(Font/Imatge: AEPECT)

Documents adjunts 8ES OLIMPÍADES DE GEOLOGIA DE CATALUNYA:
Publicat el 12 de desembre del 2016