9ª edició del Curs Especialista en investigació i recuperació d’aigües subterrànies i sòls contaminats

Us informem que ja estan obertes les inscripcions per a la 9ª edició del nostre curs online per excel·lència: Curs Especialista en investigació i recuperació d’aigües subterrànies i sòls contaminats*.

És un curs organitzat pel COLGEOCAT juntament amb la Universitat de Barcelona i l’Institut de Formació Contínua-IL3 de la UB i, compte amb la participació d’ empreses de consultoria ambiental, administracions i entitats acreditades.

Aquest curs aporta una visió completa de les diferents fases que consta un procés de restauració de sòls contaminats i aigües subterrànies per contaminació d’origen puntual. Es tracta d’un curs organitzat des de l’experiència, on la majoria de docents provenen de l’àmbit de la consultoria ambiental i compten amb un ampli bagatge professional.

En el fulletó informatiu adjunt trobareu tota la informació sobre el curs: objectius, pla d’estudis, competències professionals, dates, etc. El curs té places limitades.

També, trobareu dos links des dels quals us podreu inscriure i sol·licitar informació.

*Pendent d’aprovació pels organismes competents de la UB.

Documents adjunts 9ª edició del Curs Especialista en investigació i recuperació d’aigües subterrànies i sòls contaminats:
Publicat el 3 de juny del 2022