9ES OLIMPÍADES DE GEOLOGIA DE CATALUNYA

Amb el suport del COLGECAT.

El pròxim 23 de febrer de 2018 arrencarà la 9a edició de les Olimpíades de Geologia de CatalunyaCOLGEOCAT se suma un any més a l’AEPECT i a la resta d’entitats col·laboradores per promoure les Olimpíades de Geologia de Catalunya entre els alumnes de batxillerat matriculats durant el curs 2017-2018 a qualsevol centre de Catalunya, que hagin cursat assignatures en les quals la Geologia té un protagonisme especial: Ciències Naturals, Ciències de la Terra i del Medi Ambient, Ciències del Món Contemporani, etc.

L’objectiu de les Olimpíades és estimular i implicar els estudiants en el coneixement de la Geologia, remarcant la seva importància en el món actual com la ciència que ens ajuda a conèixer i entendre el nostre planeta, i promocionant alhora el seu progrés i desenvolupament.

Les proves de les fases territorials catalanes es realitzaran el 23 de febrer de 2018, a les quatre seus provincials. Els guanyadors d’aquesta primera fase participaran en laSegona Fase, o Fase Nacional de les Olimpíades Espanyoles de Geologia, que tindran lloc a Segovia el dia 17 de març de 2018.

Tota la informació detallada a la CONVOCATÒRIA.

El període d’inscripcions a la fase catalana romandrà obert fins al pròxim 22 de desembre.

BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ.

Visita la WEB DE LES OLIMPÍADES.

(Font/Imatge: AEPECT)

Documents adjunts 9ES OLIMPÍADES DE GEOLOGIA DE CATALUNYA:
Publicat el 23 de novembre del 2017