Accedeix al portal Feina Activa

COLGEOCAT es reuneix amb el departament de Serveis a l’Empresa-Feina Activa del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Els col·legiats de COLGEOCAT ja podeu accedir directament al portal de FEINA ACTIVA, des del baner activat a la secció CONSULTAR OFERTES del Web de COLGEOCAT.

El Govern de la Generalitat de Catalunya. mitjançant el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), i el Govern de Quebec, van signar un acord d’intencions per tal de facilitar la mobilitat laboral de persones entre les dues regions.

S’ha iniciat així una experiència pilot de intermediació laboral, projecte a través del qual està previst cobrir una sèrie de llocs de treball en els sectors de les TIC (Tecnologia de la Informació i Comunicació), Enginyeria i Especialitats industrials.

A través del portal de Feina Activa ja s’ha començat a fer difusió de les ofertes de feina del sector Enginyeria, entre les quals s’ha publicat una oferta de feina per un/a Geòleg/a, de la qual us hem informat prèviament.

Dintre del marc de Feina Activa, i per tal de fer més visibles aquestes ofertes, s’ha habilitat el baner MOBILITAT LABORAL QUEBEC, des d’on podreu consultar els detalls i requereiments de les diferents ofertes.
Els  candidats que compleixin els requisits seran preseleccionats i el SOC, a través de les oficines de treball, s’hi posarà en contacte per iniciar un procés de verificació de requisits.

Publicat el 29 de maig del 2012