ACCEDEIX GRATUÏTAMENT A #BIZBARCELONA19

12 I 13 DE JUNY DE 2019.

Sol·licita el teu codi GRATUÏT i accedeix a BizBarcelona, un saló ple d’oportunitats i solucions per a emprenedors, autònoms i pimes, que vulguin fer créixer el seu negoci o endegar un nou projecte. Una plataforma per fer contactes, trobar col·laboradors, ofertes de feina i assistir a conferències sobre diferents temàtiques.

BizBarcelona tindrà lloc els dies 12 i 13 de juny al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.

Els col·legiats del COLGEOCAT que estigueu interessats a assistir, només cal que ens feu arribar un correu a info@colgeocat.org indicant el vostre nom, cognom i número de col·legiat, i us facilitarem el vostre codi GRATUÏT.

L’Associació Intercol·legial, de la qual el COLGEOCAT en forma part, estarà present al Saló a l’estand B-242, i organitza, el 13 de juny a les 12 h, una conferència sobre Transformació digital i entorns personals, a càrrec de Genís Roca i Milagros Pérez Oliva.

No us perdeu aquesta cita de referència. Tot sobre el Saló AQUÍ.

I si voleu, podeu participar en el NETWORKING INTERPROFESSIONAL, adreçat exclusivament a professionals col·legiats i empreses, amb agenda personalitzada de 6 entrevistes in situ i amb hora programada. T’interessa? +INFO

(Imatge: logo BizBarcelona)

Publicat el 8 de maig del 2019