ACONSEGUEIX IMPORTANTS DESCOMPTES EN BENZINA

Amb la targeta STAR DIRECT de CEPSA.

Vols estalviar en el consum de carburants?

Sol·licita la targeta professional STAR DIRECT de Cepsa i aconsegueix importants descomptes a les estacions de servei CEPSA:

Des de 6,6 cèntims per litre en carburants de la gamma Star.

Des de 7,6 cèntims per litre en carburants de la gamma Òptima.

No esperis més i sol·licita la teva targeta. Posa’t en contacte amb nosaltres a info@colgeocat.org o 934250695, i t’explicarem com demanar la teva targeta.

La targeta STAR DIRECT de CEPSA és totalment gratuïta. Serveix per acumular el descompte* i, per tant, no requereix aval bancari. A més a més, és compatible amb altres targetes descompte com la VISA Cepsa Porque TU Vuelves, i la targeta El Club Carrefour. i si ets autònom, et permetrà desgravar l’IVA.

Sol·licitar la targeta és molt senzill. Si ets col·legiat del COLGEOCAT, contacta amb nosaltres a info@colgeocat.org o 93 425 06 95 i t’indicarem com fer-ho.

*L’abonament dels descomptes (s’inclouran tots els descomptes acumulats de totes les targetes vinculades al mateix compte bancari) es farà el dia 15 de cada mes, sempre que l’import total sigui superior a 5 . En cas de ser inferior, s’acumularà per al següent ingrés.

(Imatge: logo CEPSA)

Documents adjunts ACONSEGUEIX IMPORTANTS DESCOMPTES EN BENZINA:
Publicat el 23 de novembre del 2017