ACTE DE GRADUACIÓ DESTUDIANTS DE GRAU DE GEOLOGIA

Promoció 2014-2018.  

Un any més, COLGEOCAT ha estat convidat a lacte de graduació destudiants de Grau de Geologia de la Facultat de Ciències de la Terra de la Universitat de Barcelona, que va tenir lloc el passat 12 de juliol a l’Aula Magna, on van assistir la gran majoria de graduats, acompanyats de familiars i amics.

A la taula presidencial, hi van participar el Degà de la Facultat de Ciències de la Terra de la UB, Sr. Albert Casas; la Vicerectora destudiants, Sra. Mercè Puig; el Sr. Antoni Roca, de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya; en Xavier Cuello, Vicepresident del COLGEOCAT; i la Sra. Rosa Domènec, Cap d’Estudis de  lEnsenyament de Geologia, que van fer breus parlaments abans de procedir al lliurament dels diplomes.

L’acte va comptar amb la conferència "Encanteris, gegants, marcians … i un xic  de música" a càrrec del professor Jordi Martinell, per continuar amb la cloenda de l’acte.  

Agraïm novament a la Facultat de Ciències de la Terra l’organització dactes que realcen un moment tan important com és el pas de la vida universitària a un nou món professional despecialització o laboral, alhora que donem les gràcies per convidar-nos a participar-hi.   

 

(Imatge: Facultat de Ciències de la Terra, UB)

Publicat el 31 de juliol del 2018