ALBERT MARTÍNEZ, MILLOR TREBALL DE PREMSA ESPECIALITZADA EN VIATGES I TURISME

30ns PREMIS PICA D’ESTATS DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA.

Els 30ns Premis Turístic Internacional Pica d’Estats de premsa, ràdio, televisió i internet, que convoca anualment el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, està adreçat a autor/s de treballs periodísticspublicats, difosos o emesos en els diferents mitjans de comunicació i que tinguin com a prioritat la difusió turística de la realitat de les comarques de Lleida.

El premi es reparteix en 8 categories i és el més ben dotat econòmicament en la seva temàtica en l’àmbit de tot l’Estat.

El millor treball de Premsa especialitzada en viatges i turisme ha recaigut en l’article Descobrir la geologia del Parc Nacional d’Aigüestortes, escrit pel nostre company Albert Martínez Rius i publicat el setembre de 2018 a la revista Muntanya del Centre Excursionista de Catalunya. El text, acompanyat de fotografies, plànols i infografies, ens endinsa de forma amena en els espectaculars paisatges del Pirineu a través de l’explicació dels orígens i característiques de les muntanyes, valls, circs glacials, congostos i altres elements geològics del Pirineu.

La nostra enhorabona a l’Albert Martínez, i a la resta de guanyadors.

(Il·lustració: dibuix A. Martínez)

Documents adjunts ALBERT MARTÍNEZ, MILLOR TREBALL DE PREMSA ESPECIALITZADA EN VIATGES I TURISME:
Publicat el 4 de febrer del 2019