Aspectes pràctics de caracterització de massissos de baixa permeabilitat

COLGEOCAT organitza aquest curs el proper 6 de novembre.

L’objectiu del curs és definir les tècniques que, des de diferents vessants, però també des de la hidrogeològica, s’utilitzen habitualment en l’estudi de massissos de baixa permeabilitat, destinats a projectes on la presència d’aquest tipus de materials és interessant.

El contingut del curs es desenvoluparà en tres blocs:
– caracterització de massissos de baixa permeabilitat, on s’exposaran els objectius i usos de les diferents tècniques i es definiran el marc normatiu i el context geològic;
– conceptes hidrogeològics, abordant els fonaments teòrics, els paràmetres hidràulics i la hidrodinàmica en medis de baixa permeabilitat;
– i tècniques d’investigació, per l’execució i interpretació d’assaigs en medis de baixa permeabilitat.

El curs s’impartirà el 6 de novembre (matí de 9:30 h. a 14 h. i tarda de 15:30 h. a 19:30 h.) a la Sala de Juntes de la Facultat de Geologia de la UB.

El preu de l’assistència serà de 90 pels col·legiats de COLGEOCAT, 75 pels col·legiats a l’atur, i de 150 pels no col·legiats.

Podeu consultat la informació detallada al següent CLIC.

Inscripcions: si esteu interessants en assistir només cal que ens feu arribar la BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ, juntament amb el comprovant de pagament (nº compte Caixa Catalunya: 2013 0010 92 0202286125) al correu electrònic info@colgeocat.org o bé al fax 933 250 506.

AFORAMENT LIMITAT PER RIGURÓS ORDRE D’INSCRIPCIONS.

Documents adjunts Aspectes pràctics de caracterització de massissos de baixa permeabilitat:
Publicat el 9 de octubre del 2012