ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2015 ICOG

Celebrada dissabte 11 d’abril.

El passat dissabte 11 dabril es va celebrar lAssemblea Ordinària anual a lICOG.

COLGEOCAT va estar representat pel President, Ramon Pérez.

L’Assemblea es va desenvolupar seguint la convocatòria i aprovant-se tots els punts de lordre del dia, dentre els quals destaca les modificacions del Reglament de Règim Interior referent a la incorporació de la Confederación Organizaciones de Ingenieros Geólogos a lICOG i aspectes formals sense repercussió econòmica, així com la reforma puntual de la normativa de visats de lICOG.

En termes econòmics mencionar que a nivell de tot lICOG els números finals han estat millors que lany anterior, degut tant a una certa recuperació dels visats com a una reducció de despeses.   

El President del COLGEOCAT va exposar la gestió de la Delegació durant el 2014, a nivell econòmic i des del punt de vista dels projectes realitzats, i va presentar els objectius previstos pel 2015. Entre les propostes que va fer a lAssemblea, destaca la modificació del Reglament de Regim Interior per tal que sincorpori la possibilitat de poder exercir el vot electrònic en els processos electorals, i potenciar així la participació real del col·lectiu. LAssemblea ho va aprovar i la Junta de l’ICOG es va comprometre a estudiar tecnològicament com implantar un sistema de vot electrònic.

Des del COLGEOCAT continuarem treballant en benefici del col·lectiu i la professió.

 

(Imatge: Ramon Pérez durant la seva intervenció a l’Assemblea)

Publicat el 20 de abril del 2015