ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA ICOG 2018

Celebrada dissabte 14 d’abril.

El passat 14 d’abril es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de l’ICOG, a la seu central de Madrid. En representació del COLGEOCAT van assistir el President, Ramon Pérez, i el Secretari, Roger O. Gibert.

Tots els punts de l’ordre del dia es van acceptar mostrant una aprovació a la gestió realitzada per la Junta de Govern de l’ICOG.     

Entre els punts més destacables indicar que:  

– s’ha aprovat una pujada de les tarifes de visats i col·legiació, que feia 2 anys que estaven congelades, segons l’IPC.  

– s’ha modificat el RRI per tal d’optimitzar els processos electorals del col·legi.  

– s’ha acordat a petició de la nostra Delegació que la Junta de Govern consideri establir una quota col·legial gratuïta per als geòlegs jubilats, així com suspendre la quota dels col·legiats a l’atur.     

La Delegació de Catalunya ha comptat amb el nombre més gran de vots delegats dels col·legiats. Aquest fet ens ha donat molta força per poder votar favorablement en les peticions formulades particularment des del COLGEOCAT, així com refermar la gestió realitzada per la delegació durant l’any 2017, la qual com sabeu no ha sigut gaire plàcida.     

Volem agrair la confiança dipositada en nosaltres, especialment a tots aquells que ens heu cedit la delegació de vot per a l’Assemblea i a tots aquells que ens feu arribar les vostres inquietuds perquè les transmetem.     

Des del COLGEOCAT, us agraim el vostre suport.   

Publicat el 24 de abril del 2018