Assemblees ICOG

El passat dissabte, 10 dabril, van tenir lloc a Madrid lAssemblea General Ordinària de lICOG i lAssemblea General Extraordinària. Colgeocat va presentar les propostes de Catalunya recollides de la demanda dels col·legiats que van participar, el divendres 12 de març, a lAssemblea General Ordinària de la nostra delegació.

Tal i com us vam informar, a l’Assemblea General Ordinària de l’ICOG es va sol·licitar la supressió dels bonus per rappel del número de visats, considerant que actualment el visat és totalment obligatori i que, per tant, no té sentit primar el número de visats. La nostra proposta es va aprovar per unanimitat.

Consulta el resum de la reunió.

A l’Assemblea General Extraordinària, convocada per aprovar el projecte de reforma dels Estatuts de l’ICOG i així adaptar-los a la Llei Òmnibus, Colgeocat va defensar la proposta de reduir el percentatge de signatures necessàries per a poder crear col·legis autonòmics al 50 % + 1, no només per la seva coherència sinó també per ser el que desitgen la resta de delegacions, i com una via per fer créixer el col·legi a nivell de tot l’Estat Espanyol.

Finalment es va modificar el percentatge necessari per a la segregació, passant del 75% existent, al 60%, per la qual cosa es necessària la signatura de les 3/5 parts dels col·legiats de la delegació que sol·licita la creació d’un col·legi autonòmic.

Consulta el resultat de la reunió.

Volem fer arribar el nostre agraïment a tots aquells de vosaltres que ens vàreu fer arribar el vostre vot delegat per la confiança dipositada en la nostra participació.
 
Consell de Govern de la Delegació
Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya

Publicat el 16 de abril del 2010