BEYOND BUILDING BARCELONA – CONSTRUMAT

COLGEOCAT et convida a visitar GRATUITAMENT el Saló.

El renovat Saló Internacional de la Construcció de Fira de Barcelona, celebrarà la seva propera edició de Beyond Building Barcelona-Construmat, del 19 al 23 de maig al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

Beyond Building Barcelona-Construmat 2015 és una oportunitat única per a tots els professionals que volen conèixer les claus del nou context global, lanomenada tercera Revolució Industrial.

El Saló presentarà tot tipus de projectes,  productes i processos relacionats amb les noves tecnologies i vinculats  al món de la construcció, per demostrar de quina manera les tècniques de fabricació en 3D, els nous materials, els programes informàtics i les plataformes d’informació i comunicació online transformaran la indústria de la construcció en un futur proper.

Beyond Building Barcelona-Construmat: el moment d’anar més enllà en la construcció

COLGEOCAT et convida a visitar GRATUITAMENT el Saló. Sol·licita la teva invitació a info@colgeocat.org (només col·legiats).

A més a més, el COLGEOCAT, de la mà d’Albert Ventayol, impartirà la xerrada "Com fer un estudi geotècnic adreçat a no geòlegs", el dijous 21 de maig de 12:30 a 13 h. al stand del CETOP (Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques), ubicat al Palau P2 de Gran Via, Nivell 0, Carrer B, Stand 16, un espai que correspon a l’àrea general de Rehabilitació i sostenibilitat d’Espais Urbans. Consulta el programa de XERRADES.

Tot sobre el Saló AQUÍ.

 

(Imatge: rètol BBB-Construmat, Fira Barcelona)

 

Documents adjunts BEYOND BUILDING BARCELONA – CONSTRUMAT:
Publicat el 30 de abril del 2015