BIZBARCELONA 2015

Participa a la Jornada Ocupacional Intercol·legial de l’1 de juliol.

Un any més, i com a membre de lAssociació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, COLGEOCAT participa al Saló Bizbarcelona, que tindrà lloc els dies 1 i 2 de juliol al Recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.

Bizbarcelona converteix Barcelona en la capital de l’emprenedoria i en una cita ineludible  per a trobar noves idees i emprendre o fer créixer un negoci.

Els col·legiats del COLGEOCAT gaudiu d’accés gratuït al Saló. Si esteu interessats, només cal que demaneu el vostre codi enviant un mail a info@colgeocat.org indicant el vostre nom, cognom i número de col·legiat.

Enguany, a més a més, podeu participar a la Jornada Ocupacional Intercol·legial que tindrà lloc l’1 de juliol de 10 a 15h al Pavelló 1 del recinte firal de Montjuïc, i en la qual participaran empreses que cerquen candidats pels seus negocis; empreses del sector jurídic, social, densenyament i  humanitats, deconomia i empresa i dEnginyeria, Arquitectura i Tècnica.  Podeu consultar el CATÀLEG D’EMPRESES PARTICIPANTS

Els col·legiats interessats en participar en aquesta jornada, i mantenir entrevistes de feina in situ, poden inscriure’s a través del següent FORMULARI, màxim fins el proper 16 de juny. Les entrevistes, agendades prèviament (es notificarà als inscrits l’horari de l’entrevista a partir del 22 de juny), tindran una durada de 15 minuts.

No oblideu que per participar a la jornada necessitareu el codi daccés a la Fira. Recordeu demanar-lo a info@colgeocat.org.   

 

(Imatge: Bizbarcelona2015)

Publicat el 5 de juny del 2015