CAMPANYA CARNET JOVE COLGEOCAT A LA UAB

69 estudiants sol·liciten el seu carnet.

Els passats 14 i 15 de maig, COLGEOCAT va organitzar un punt d’informació a la Facultat de Ciències i Biociències de la UAB, per apropar el col·legi als estudiants de Geologia i Enginyeria Geològica.  

38 estudiants de 3r i 31 estudiants de 4rt curs han pogut tramitar la seva sol·licitud del CARNET JOVE del COLGEOCAT, per formar part del nostre col·legi i aprofitar tots els avantatges de formar part de l’entitat que representa el nostre col·lectiu. Destacar també l’interès mostrat per estudiants de 1r i 2n en formar-hi part properament.

Per segona vegada, i després de l’acció realitzada el passat mes de febrer a la  Facultat de Geologia de la UB, COLGEOCAT suma actius per fer créixer una entitat per tots i a la mida de tots els que hi formem part.

Aquesta campanya va tenir el seu punt de partida amb la xerrada del President del COLGEOCAT, en Ramon Pérez, davant una quarantena d’estudiants de 3r i 4rt curs, sobre els beneficis del carnet jove, les sortides professionals dels geòlegs i la responsabilitat civil dels professionals que executen les feines.

Agraïm la col·laboració de l’equip de la Facultat de Ciències i Biociències de la UAB en l’èxit de la campanya.

 

(Imatge: COLGEOCAT)

Publicat el 19 de maig del 2014