CAMPANYA CARNET JOVE COLGEOCAT A LA UB

Dimecres 18 de febrer.

El passat dimecres 18 de febrer, 16 estudiants de Geologia de la UB, van sol·licitar el seu carnet jove al punt d’informació que COLGEOCAT va organitzar a la Facultat de Geologia de la UB.

L’objectiu d’aquesta nova campanya, continuïtat de les dues ja realitzades el 2014, tant a la UB com a la UAB, és apropar el col·legi als estudiants de Geologia i Enginyeria Geològica.  

10 estudiants de 3r i 6 estudiants de 4t curs han tramitat la seva sol·licitud del CARNET JOVE del COLGEOCAT, per formar part del nostre col·legi i aprofitar tots els avantatges de formar part de l’entitat que representa el nostre col·lectiu.

 Amb aquesta acció, COLGEOCAT suma actius per fer créixer una entitat per tots i a la mida de tots els que hi formem part.  

Aquesta tasca de difusió s’ha vist reforçada amb la participació d’en Lluís Fructuoso, membre del Consell de Govern, a la taula rodona de les TEGE 2015, les Trobades d’Estudiants de Geologia i Empresa que organitza la Facultat cada any, per acostar els estudiants a l’entorn professional del que formaran part. Amplia la informació AQUÍ.

Agraïm la col·laboració de la Facultat de Geologia de la UB.  

 

(Imatge: COLGEOCAT)

Publicat el 20 de febrer del 2015