CAMPANYA PARTICIPA PROGRAMA

Ampliem el termini fins el proper 31 de març.

Benvolguts companys/es,

En compareixença al Parlament de Catalunya, el President Mas va anunciar la creació de lAgència Catalana del Medi Ambient, que pretén unificar lAgència Catalana de lAigua, lAgència de Residus de Catalunya, el Servei Meteorològic de Catalunya i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

Què en penseu daquesta iniciativa?  

Aquesta i altres decisions ben segur ens poden dinfluir a partir daquest any 2015, en el qual estem convocats a processos electorals en els nostres ajuntaments i al Parlament de Catalunya; aquest darrer en el qual, fins i tot alguns partits, hi atribueixen caràcter plebiscitari.

Des del Col·legi de Geòlegs tenim lobligació, entre tots, de defensar lexercici adequat de la professió, posar la geologia al servei dels ciutadans i decidir quin país volem en les matèries que en són de la nostra competència.   Per això reclamem un cop més la vostra participació.

Obrim un període de reflexió fins al proper 31 de març, en el que volem recollir les vostres propostes i opinions per preparar el PROGRAMA ELECTORAL de la geologia. Amb les iniciatives recollides prepararem aquest document que remetrem als partits polítics de tot larc parlamentari. Un cop fet això els convidarem a venir al col·legi per debatre amb nosaltres aquestes propostes.

Els grans blocs en els que dividim aquest programa són:  

A. Gestió del Territori i Obra Pública.

B. Recursos Naturals i Energètics.

C. Gestió de lAigua.

D. Medi Ambient.

E. Divulgació i Ensenyament.

F. Administració i Institucions.  

Podeu enviar-nos les vostres reflexions per blocs a ladreça participaprograma@colgeocat.org.

Un cop més us demanem compromís amb la professió i la vostra participació en aquesta iniciativa.

Publicat el 27 de febrer del 2015