Candidatura de l’IGME al 36è Congrés Geològic Internacional 2020

La Unión Internacional de Ciencias Geológicas (IUGS) ha celebrat la 63ª reunió de la seva executiva a San Sebastià, del 14 al 17 de febrer.

Fundada el 1961, la IUGS és una organització científica no governamental a nivell mundial, que representa prop d’un milió d’investigadors en Ciències de la Terra procedents de 122 països i agrupa, alhora, 53 organitzacions afiliades que cobreixen tots els camps de les ciències geològiques.
Durant els seus 50 anys d’existència, el seu objectiu principal s’ha centrat en fomentar la cooperació internacional en aquestes matèries per tal d’entendre els processos i recursos de la Terra i la seva relació amb el benestar de les persones.

Per primer cop ha celebrat la seva reunió anual a Espanya. 
Durant la reunió, la Comisión Nacional de Geología, òrgan col·legiat adscrit al Instituto Geológico y Minero de España, ha presentat la candidatura provisional d’Espanya al 36º Congreso Geológico Internacional, que es celebrarà l’any 2020.
La presentació definitiva de la candidatura es farà el proper estiu a Brisbane (Austràlia), davant del Consell de la IUGS al 34ª Congreso Internacional.

Podeu consultar tota la informació a la NOTA DE PREMSA

(Font: IGME)

Documents adjunts Candidatura de l’IGME al 36è Congrés Geològic Internacional 2020:
Publicat el 16 de febrer del 2012