CARACTERITZACIÓ HIDROQUÍMICA AMB AKVAMAPS

CURS PRESENCIAL DE FORMACIÓ CONTÍNUA DE LA FCIHS.

AkvaMaps és un Add-In per a ArcMap (ESRI) que proporciona eines per a la caracterització hidroquímica en un entorn GIS. En aquest curs es repassaran els principis bàsics d’hidroquímica i la seva aplicació a diferents casos pràctics utilitzant AkvaMaps. Es profunditzarà en la comprensió dels gràfics hidroquímics (Piper, Schoeller, SAR), així com en l’ús de mapes de Stiff i anàlisis estadístiques paràmetres físicoquímics amb l’objectiu d’ajudar a detectar patrons i correlacions que serveixin a la caracterització hidroquímica bàsica.

La Fundación Centro Internacional de Hidrología Subterránea (FCIHS), amb la col·laboració de l’Instituto de Diagnóstico Ambiental y Estudios del Agua (IDAEA-CSIC), organitza aquest curs els dies 23 i 24 de maig de 2019 a l’aula docent IDAEA‐CSIC (C/Jordi Girona, 18 ‐ 26, 08034 Barcelona), de 9 a 13:30 h i de 15 a 17 h.

Està dirigit a estudiants dels darrers cursos de grau i màster, doctorands i professionals de la hidrogeologia que vulguin introduir-se en la pràctica del AkvaMaps.

Els alumnes hauran de portar el seu ordinador per al correcte seguiment del curs, amb connexió a internet (connexions puntuals) i tenir instal·lat ArcGIS 10.5, així com tenir coneixements bàsics en plataformes SIG. AkvaMaps i exercisis s’instal·laran i treballaran durant el curs.

Es pot ampliar tota la informació accedint al següent ENLLAÇ.

(Font/Imatge: FCIHS)

Documents adjunts CARACTERITZACIÓ HIDROQUÍMICA AMB AKVAMAPS:
Publicat el 9 de maig del 2019