CELEBRADA AMB ÈXIT LA JORNADA TELEMÀTICA DEL CURS DE SÒLS CONTAMINATS

Avui, 8 de maig, s’ha celebrat la jornada telemàtica del Curs d’Especialista en Investigació i Recuperació d’Aigües Subterrànies i Sòls Contaminats, que està a punt de finalitzar la seva 6a edició.

Aquest nou format de jornada, degut a la situació que estem vivint actualment, ha permès arribar molt més lluny i ha comptat amb l’assistència del voltant de 200 persones durant tot el dia.

Aquesta jornada s’ha desenvolupat en tres blocs:

El primer bloc ha tractat sobre el punt de vista de les administracions públiques, amb les ponències de Ana Alzola d’IHOBE i de Jose Luis Núñez Muñoz del Ministeri para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico.

El segon bloc s’ha centrat en els avenços en tècniques de descontaminació del subsòl amb les intervencions de Clara Torrentó del Grup MAiMA de la UB, de Mª Teresa Vicent Huguet del Grup de Recerca Biorem-UAB i de Diana Puigserver del Grup Consolidat de Geologia Econòmica i Ambiental i Hidrogeologia de la UB.

I el tercer i darrer bloc ha recollit les exposicions d’experiencies de restauració del subsòl, de la mà de Marcelo Carboni de REGENESIS, David Gramunt de TAUW Iberia, S.A.U. i de Laura Izquierdo de INVESOIL.

Agrair la participació de tots els assistents i als ponents per la qualitat de les seves ponències.

Pròximament, tindreu disponible l’enllaç de la jornada.

Publicat el 8 de maig del 2020