Celebrada la Fira Virual Internacional de Tecnologia per al Procés Industrial

24.347 professionales visiten la Fira Virtual Internacional de Tecnologia per al Procés Industrial

L’event virtual més important d’Europa

El 10 i 11 de març es va celebrar amb total normalitat la primera Fira Virtual Internacional de Tecnologia per al Procés Industrial, amb la participació de 121 expositors de 5 països i la presència de 24.347 visitants professionals de 47 països . Aquestes xifres converteixen aquest event firal en el més important d’Europa en la modalitat virtual.

El Ministre de Ciència i Innovació, Pedro Duque, va inaugurar l’esdeveniment acompanyat del president de l’event Manel Ros.

El que més han valorat els visitants ha digut, per una banda, la proposta gràfica, en el sentit que ha agradat molt el disseny dels stands, destacant l’exposició dels equips en 3D. Per altra banda, també han destacat la quantitat d’informació que han pogut analitzar i la adient exposició de la mateixa, així com la possibilitat d’interactuació amb els més de 400 professionals que atenien els stands.

El nivell de satisfacció ha sigut molt alt, com ho demostren les següents estadístiques: la estança mitja d’un visitant ha sigut de 38 minuts, i el número d’stands que aquest professional estàndar ha visitat han sigut 14.

El director de l’evento, Juli Simón, ha declarat: “Decidimos desarrollar nuestro software propio que respondiera a lo que un expositor y un visitante exigen de una feria industrial sea presencial o virtual, y el resultado ha sido espectacular. Hemos marcado el inicio de lo que ya es una realidad imparable: las ferias virtuales”.

Publicat el 15 de març del 2021