CENTRE DE DOCUMENTACIÓ DEL PAISATGE

A la seu de l’Observatori del Paisatge a Olot.

El Centre de Documentació del Paisatge és un espai físic i virtual on es recull, s’organitza i es difon informació de tota mena referida al paisatge (monografies, publicacions  periòdiques, documents inèdits, premsa, documents audiovisuals…), en un sentit ampli i en especial en la planificació i  gestió del paisatge a Catalunya, a la resta de lEstat i al món.

Entre les seves funcions està la de donar suport a lObservatori del Paisatge en el desenvolupament de la  seva activitat, així com als treballs de recerca sobre paisatge  realitzats per institucions o particulars, alhora que oferir la màxima informació  actualitzada i de qualitat a les persones interessades en el paisatge.  

És l’únic centre d’aquestes característiques a Espanya i un dels pocs existents arreu d’Europa, que ofereix els següents serveis

– Consulta del fons bibliogràfic;

– Préstec de documents a altres biblioteques i centres de documentació de Catalunya, Espanya i darreu dEuropa;

– Intercanvi dinformació i documentació amb organismes, institucions i investigadors.

Els serveis són totalment gratuïts i oberts a tothom. Tan sols és necessari concertar cita prèvia, tant per visites com per consultes, enviant un correu electrònic a centre.documentacio@catpaisatge.net, o bé trucant al telèfon 972-273564.  

 

(Imatge: acte inauguració del Centre de Documentació del Paisatge el passat 19 de març. D’esquerra a dreta: Sr. Joan Busquets, Director de l’Observatori del Paisatge; i Hble. Sr. Santi Vila, Conseller Departament Territori i Sostenibilitat)

 

Publicat el 8 de abril del 2014