CENTRE DE DOCUMENTACIÓ I RECERCA DEL GEOPARC DE LA CATALUNYA CENTRAL

Vols col·laborar en el fons documental?

La Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) acull el Centre de Documentació i Recerca del Geoparc de la Catalunya Central, un espai que recull un fons documental sobre la geologia, mineria i medi ambient, tant generals com estudis realitzats al territori, i que ha de ser un punt de referència per investigadors i alumnes que realitzin els seus projectes de recerca.

COLGEOCAT, motivat pel recolzament al foment de la recerca i la didàctica de la geologia i mineria, vol contribuir en el fons documental del Centre, i per aquest motiu, engresca a tots els col·legiats i entitats afins, a participar-hi.

Es poden presentar tesis, articles, monogràfics, mapes, llibres, atles, etc. les temàtiques dels quals girin entorn  la geologia i totes les seves possibles vessants, la mineria, l’enginyeria minera, medi ambient, geografia física, etc. i que estiguin centrats o que contemplin una part o la totalitat del Geoparc de la Catalunya Central.

El contacte de referència és el nostre company i Director Científic del Geoparc, Ferran Climent ferran@geoparc.cat

Es pot accedir a la documentació del Geoparc de la Catalunya Central AQUÍ.      

 

(Imatge: BCUM, Geoparc de la Catalunya Central)

Publicat el 15 de octubre del 2014