CERCADOR DE PROJECTES I RECURSOS EDUCATIUS

Institut Català dEnergia.

LInstitut Català dEnergia ha posat en marxa un cercador de projectes i recursos educatius desenvolupats amb èxit i de recursos pedagògics per formar, sensibilitzar i fer difusió del bon ús de lenergia en làmbit educatiu.   

Lobjectiu és facilitar exemples de projectes exitosos destalvi i eficiència energètica als professionals del sector en diferents àmbits (mobilitat, processos industrials, enllumenat, climatització dedificis, etc.), i també, posar a disposició de mestres i educadors diferents activitats i recursos pedagògics per introduir el món de lenergia en la formació, ja sigui a laula o a daltres entorns educatius.   

El cercador permet accedir inicialment a 300 projectes i 300 recursos educatius, però està concebuda com una eina viva que ha de créixer gràcies a les aportacions que poden fer els usuaris que vulguin publicar nous projectes i recursos.

 La posada en marxa del cercador és una mesura que vol acostar als ciutadans el procés de transició energètica que viu Catalunya. La formació en matèria denergia és la base dun nou model en què els ciutadans podran decidir si volen generar energia a casa seva, emmagatzemar-la i compartir-la, mentre que lestalvi i leficiència energètica són, juntament amb les energies renovables, el camí per aconseguir que les empreses i entitats participin daquest nou model més net, sostenible i competiti.

Es pot accedir al següent ENLLAÇ.

 

(Font/Imatge: ICAEN)

Publicat el 30 de abril del 2018