CERCAFONTS. FONTS NATURALS DE CATALUNYA

Nova app de l’Agència Catalana de l’Aigua.

L’ACA ha activitat CercaFonts,  la nova aplicació col·laborativa de les fonts naturals de Catalunya.

Aquesta app de servei a disposició de la ciutadania, ha estat desenvolupada conjuntament per lACA i lICGC.    Es tracta d’un aplicatiu interactiu per a mòbils que aporta informació sobre la ubicació de 5.000 fonts naturals repartides per tot el territori català. Leina facilita, alhora, que els usuaris puguin aportar informació sobre noves fonts o bé millorin les dades i la localització de fonts daigua ja catalogades a lInventari de Fonts Naturals dAigua de Catalunya.

Laplicació és gratuïta, disponible tant per a Android com per a iOs, i esdevé una referència per a les persones excursionistes i per a les aficionades a les caminades, que poden trobar tot tipus dinformació de les fonts, com el topònim, el mapa, les coordenades, fotografies, lús i el cabal.

En el marc del Dia Mundial del Medi Ambient i amb la recent activació de la nova app CercaFonts, lACA convoca el concurs CercaFonts2018, una iniciativa participativa a través de les xarxes socials Instagram i Facebook que té per objectiu promoure la utilització daquest nou aplicatiu i afavorir la participació i la col·laboració ciutadana en la identificació i inventari de les fonts naturals de Catalunya.  Els finalistes podran gaudir de laventura fent ràfting a la Noguera Pallaresa.  

Participa! Consulta les BASES DEL CONCURS.

 

(Font/Imatge: ACA)

Publicat el 29 de maig del 2018