CICLE DE DEBATS SOBRE LA TRANSICIÓ ENERGÈTICA A CATALUNYA

Els reptes del model energètic català en el context actual de transformació global.

En els darrers 3 anys, els canvis en el model energètic internacional han posat de manifest la necessitat d’evolucionar cap a un sistema distribuït, renovable i democràtic.

El juliol del 2016, el Parlament de Catalunya aprova una nova moció per incorporar tots aquests aspectes en el Pacte Nacional per la transició energètica.  

La Comissió Europea ha presentat també el nou paquet legislatiu de lenergia, prioritzant l’actuació en leficiència en els edificis, lautoconsum, el vehicle elèctric, lapoderament ciutadà i la pobresa energètica.  

El Govern impulsa un canvi de model energètic en sintonia amb les polítiques europees, que mantingui i garanteixi el desenvolupament econòmic, el benestar social i la qualitat ambiental, tant de la societat actual com de les generacions futures.

En aquest context, lInstitut Català dEnergia organitza el Cicle de debats La transició energètica a Catalunya, amb l’objectiu de crear un espai on compartir opinions, coneixements i propostes de futur sobre el procés de transició energètica a tots nivells: global, europeu, espanyol i català.

13/02/2017. La transició energètica en el context d’Espanya.

13/03/2017. La transició energètica en el context europeu.

08/05/2017. La transició energètica de Catalunya.

Es pot consultar tota la informació AQUÍ i al PROGRAMA.

 

(Font/Imatge: ICAEN)

 

 

Documents adjunts CICLE DE DEBATS SOBRE LA TRANSICIÓ ENERGÈTICA A CATALUNYA:
Publicat el 24 de gener del 2017