CIVILDRON’19

V Congrés sobre les aplicacions dels DRONS en l’Enginyeria Civil.

Els dies 26 i 27 de febrer del 2019 se celebrarà a Madrid el CivilDron’19. La Comunitat de Madrid, conscient de l’interès i de les activitats que actualment ja es desenvolupen entorn les aeronaus no tripulades, popularment conegudes com a “Drons”, tant en l’àmbit d’enginyeria de disseny com d’investigació de nous materials i sistemes de propulsió i navegació, tecnologies de captació de dades i softwares de tractament de la informació, organitza la cinquena edició del Congrés sobre les aplicacions dels Drons en l’Enginyeria Civil.

En els darrers anys s’ha produït un important creixement del sector dels drons, tant a Espanya com a la resta d’Europa, cada cop amb un major nombre d’aplicacions en l’àmbit civil, gràcies al continu desenvolupament tecnològic d’aquestes aeronaus.

És essencial continuar actuant en la implantació de la normativa vigent combinant el desenvolupament eficient d’aquests aparells, amb garanties en matèria de seguretat, privacitat, etc.

El desenvolupament de les noves tecnologies innovadores facilitarà nous serveis, la millora de la competitivitat de les empreses, la creació de llocs de treball qualificats i en definitiva un augment de la qualitat de vida dels ciutadans.

En aquesta nova etapa és molt important disposar d’una plataforma de debat en la qual participin empreses i professionals del sector, així com les administracions. CivilDRON es configura així com un referent nacional totalment consolidat.

Es pot consultar tota la informació detallada accedint a CivilDRON’19.

El termini per presentar comunicacions finalitza el 15 de desembre. Tots els detalls AQUÍ.

 

(Font/Imatge: CivilDRON’19)

Publicat el 28 de novembre del 2018