CLOENDA DEL 2n CONGRÉS D’ENERGIA DE CATALUNYA

Celebrada el passat 18 de març.

El passat 18 de març el Col·legi d’Arquitectes de Barcelona va acollir la jornada de cloenda del 2n CoEnerCat, organitzat amb l’objectiu de generar un espai de debat per  formular propostes i arribar a consensos per emprendre la construcció  del sistema energètic de la Catalunya del futur.

El Degà del COAC, el Sr. Lluís Comerón, va inaugurar l’acte, on també van participar la Directora de l’ICAEN, Sra. Mercè Rius, el director tècnic d’Energia i qualitat ambiental de l’Ajuntament de Barcelona, Sr, Manel Torrent i el president de l’Associació Congrés d’Energia de Catalunya, Sr. Joaquim Corominas.

El delegat a Catalunya de la Unió Europea, Sr. Ferran Tarradellas, va pronunciar la conferència de clausura del congrés, i es van presentar vuit ponències que recollien les 224 propostes formulades per 68 entitats, al llarg de les 12 jornades celebrades des del febrer del 2014 fins el març del 2015, a Barcelona, Tarragona, Girona i Olot.

L’acte es va retransmetre en directe per streaming.

Es pot consultar tota la informació detallada, així com la relació de les propostes a la web del congrés clicant AQUÍ.

El Congrés ha estat valorat molt positivament pels participants, tant pel contingut, com pel format de presentació de propostes i la celebració de jornades fora de Barcelona, obrint la porta a la organització  del tercer CoEnerCat.

 

(Font/Imatge: CoEnerCat)

 

Publicat el 26 de març del 2015