COLGEOCAT – 2º Taller pràctic d’anàlisi i interpretació del paisatge

Donat l’èxit de la darrera jornada pràctica el passat 7 d’octubre, COLGEOCAT organitza aquest segon taller pràctic d’anàlisi i interpretació del paisatge.

Amb la col·laboració del Parc Geològic i Miner de la Catalunya Central i de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa de la UPC, i com a continuació dels cursos impartits d’introducció als estudis d’integració i impacte paisatgístic, però sense que sigui imprescindible haver assistit, us oferim novament la oportunitat de desenvolupar l’anàlisi del paisatge en una nova sortida de camp.

Aquesta segona jornada es durà a terme en tres etapes, la primera a el Coll de Can Massana (El Bruc), per continuar a l’Aula de la Universitat Politècnica de Catalunya (Manresa) i acabar a l’Argilera de la Bòbila (Sant Mateu del Bages). El taller es desenvoluparà durant el matí del dissabte 19 de novembre, en horari de 9 a 14:30 h.

El preu de l’assistència serà de 40 pels col·legiats de COLGEOCAT i de 60 pels no col·legiats.

Podeu consultar tota la informació a la documentació addicional.

Inscripcions: si esteu interessats en assistir només cal que ens feu arribar la butlleta d’inscripció que trobareu a la documentació addicional i el comprovant de pagament (nº compte Caixa Catalunya: 2013 0010 92 0202286125) al correu electrònic info@colgeocat.org o bé al fax 933 250 506.

Documents adjunts COLGEOCAT – 2º Taller pràctic d’anàlisi i interpretació del paisatge:
Publicat el 28 de octubre del 2011