COLGEOCAT AL SALÓ DE L’ENSENYAMENT

Del 18 al 22 de març del 2015.

Un any més el Saló de l’Ensenyament obre les seves portes al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona, amb totes les propostes d’estudis de batxillerat, carreres universitàries, estudis superiors, complementaris, de formació professional, art i idiomes.

COLGEOCAT participarà en aquesta edició en col·laboració amb la UB i la UAB, per apropar el col·legi als estudiants i donar a conèixer als futurs professionals l’entitat que representa el col·lectiu de geòlegs i enginyers geòlegs.

COLGEOCAT participarà en aquest Saló de referència de la mà dels membres del Consell de Govern, que aportaran la seva experiència professional i aproparan el món laboral i la visió empresarial als estudiants de Geologia i Enginyeria Geològica, alhora que acostaran el col·legi a tots els visitants del Saló.

COLGEOCAT continua així treballant per fer créixer una entitat per tots i a la mida de tots els que hi formem i hi formaran part.

Ens podreu trobar a l’ESPAI CIÈNCIA, una iniciativa organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) amb la col·laboració de Fira de Barcelona.

El dimecres 18 de març de 10 a 14h estarem a l’estand de la UAB.

I el divendres 20 i dissabte 21 de març de 10 a 14h a l’estand de la UB.

US ESPEREM! Demana’ns la teva invitació (fins exhaurir existències).

 

(Imatge: Saló de l’Ensenyament)

 

Publicat el 12 de març del 2015