COLGEOCAT amb la Intercol·legial a Bizbarcelona

Els passats 13 i 14 de juny de 2012 es va celebrar el saló de l’emprenedoria i de negoci Bizbarcelona, al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.

L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, que agrupa més de 90 Col·legis Professionals, entre ells COLGEOCAT, i representa més de 150.000 col·legiats catalans, va facilitar l’accés gratuït a la segona edició de Bizbarcelona als professionals dels diferents col·legis i va posar a la seva disposició un espai de Networking Interprofessional, on emprenedors i col·legiats van tenir la oportunitat d’establir contactes amb professionals d’altres sectors.

La Intercol·legial, coincidint amb el seu primer aniversari, va celebrar un acte commemoratiu reunint als Presidents, degans i representants dels diferents Col·legis Professionals. El reconegut advocat Sr. Miquel Roca i Junyent va impartir una conferència sobre el present i el futur dels col·legis professionals i a continuació es va presentar el Manifest dels Col·legis Professionals, que remarca i defensa la funció social de les entitats col·legials.

Consulteu la NOTA DE PREMSA i el MANIFEST.

(Imatge: Intercol·legial. Networking Interprofessional)

Documents adjunts COLGEOCAT amb la Intercol·legial a Bizbarcelona:
Publicat el 22 de juny del 2012