COLGEOCAT-Comissió del patrimoni geològic, paisatge i divulgació de la geologia

Benvolguts col·legiats,
Des de la seva creació, la Comissió del Paisatge de COLGEOCAT, ha anat treballant i aportant idees entorn aquesta línia.

Les perspectives de treball entorn el paisatge davant l’actual conjuntura econòmica no són massa optimistes, i és per aquest motiu que la Comissió del Paisatge de COLGEOCAT ha considerat adequat tancar el seu cicle i obrir una nova comissió de treball enfocada en el patrimoni geològic i la divulgació de la geologia, sense oblidar el paisatge, i aprofitant els contactes realitzats amb la Fundació Territori i Paisatge i el Parc Geològic i Miner de la Catalunya Central.

Les principals línies de treball de la nova comissió, que haurien de tenir un caire eminentment pràctic i destinades a millorar la situació actual del geòleg, serien, entre altres:
– valoració i situació de la divulgació i del patrimoni geològic a Catalunya i recursos existents;
– el "divulgador" de geologia, qui pot o qui ha de representar aquesta figura;
– i comunicació al col·lectiu d’aspectes relacionats amb el patrimoni geològic, des de les iniciatives municipals i comarcals, fins els geoparcs.

Us convidem a assistir a la sessió informativa d’aquesta nova comissió de treball, que tindrà lloc el divendres 20 de gener a les 17 h. a la seu de COLGEOCAT (Av. Paral·lel 144-146 baixos – 08015 Barcelona), on es podran definir més àmpliament aquests objectius, proposar-ne d’altres i animar-vos a formar-hi part com a membres actius.
Per a tots aquells de vosaltres que estigueu interessats, agrairíem ens confirmeu la vostra assistència a info@colgeocat.org o al telèfon 934250695.

Agraint-vos la vostra atenció, cordialment,

Lluis Fructuoso
Comissió del Paisatge
Vocal Consell de Govern
COLGEOCAT

Publicat el 9 de gener del 2012