COLGEOCAT ES REUNEIX AMB EL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT

2ª reunió.

El passat 22 doctubre, el Vicepresident del COLGEOCAT, en Xavier Cuello, es va reunir amb el Subdirector General dInnovació, Formació i Orientació del Departament dEnsenyament, el Sr. Joan Gumbert, per definir i concretar la col·laboració entre el seu departament i el nostre col·legi.

Dentre els punts tractats, es va comentar la possibilitat de col·laborar en la formació CTM (Ciència, Tecnologia i Matemàtica), per potenciar laprenentatge d’alt rendiment en geologia a Batxillerat.

Des del Departament es van comprometre a promocionar als Instituts els Premis als Treballs de Recerca en Geologia i Ciències de la Terra que cada any convoca COLGEOCAT entre els IES de Catalunya.  

Respecte a les Olimpíades de Geologia 2015, el Departament ha mostrat la seva voluntat de formar part del comitè organitzador.

COLGEOCAT també estudiarà la possibilitat d’organitzar una formació en geologia i ciències de la terra dirigida a professors de secundària i batxillerat, validada pel CESIRE (Centre de Suport Innovació i Recursos Educatius), així com un cicle de xerrades als Instituts dirigides tant a alumnes com professors, sobre temes dactualitat.  

COLGEOCAT continua així treballant en els objectius marcats.

 

(Imatge: Mineralogista, J.Martinez. Geofotos 2012)

Publicat el 31 de octubre del 2014