COLGEOCAT PARTICIPA A LA 20a JORNADA DELS ECONOMISTES

En una sessió de treball celebrada el passat 6 de novembre.

El passat 6 de novembre el Col·legi d’Economistes de Catalunya va celebrar la seva jornada anual, sota el títol "El capital de Catalunya des duna perspectiva econòmica: suficiències i mancances", amb l’objectiu de fer un recorregut pels diferents actius i passius amb què compta leconomia catalana, per saber què tenim, què ens falta i com en podem treure el millor profit, d’acord amb els capitals humà, físic, científic i tecnològic, empresarial i organitzatiu, social i institucional.

COLGEOCAT va participar en la sessió de treball núm. 5 "Els eixos vertebradors del capital físic de Catalunya", organitzada conjuntament amb el Col·legi d’Economistes de Catalunya, el Col·legi d’Enginyers Industrials i el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports.  

Prèviament es van celebrar 3 sessions de debat per abordar en profunditat cada un dels temes que es tractaren a la jornada, un dels quals, el referent a l’Energia i Recursos Geològics, es va organitzar al COLGEOCAT. Es poden consultar les conclusions AQUÍ.

 

(Imatge: taula presidencial inauguració 20a Jornada dels Economistes)

Publicat el 12 de novembre del 2015