COLGEOCAT PARTICIPA AL SALÓ DE L’ENSENYAMENT

18, 20 i 21 de març.

COLGEOCAT ha participat a l’edició 2015 del Saló de l’Ensenyament, una cita de referència que recull totes les propostes d’estudis de batxillerat, graus i màsters universitaris i mòduls formatius professionals, entre altres.  

COLGEOCAT ha estat present a l’Espai Ciència el dimecres 18 de març coincidint amb la inauguració del Saló, i el divendres 20 i dissabte 21 de març, en els estands de la UAB i la UB, als qui agraïm la seva invitació per poder acompanyar-los.

La presència del COLGEOCAT va permetre apropar el món laboral i la visió empresarial dels professionals de la geologia a tots els interessats, des d’estudiants, pares i professors, fins curiosos i aficionats. L’afluència de públic va ser molt nombrosa i es va fer una tasca de divulgació important, tant per acostar el col·legi als estudiants i donar a conèixer als futurs professionals l’entitat que representa el col·lectiu de geòlegs i enginyers geòlegs, com per apropar la geologia a la societat en general.

El resultat de la nostra participació s’ha valorat molt positivament. Continuarem treballant així per fer créixer una entitat a la mida de tots els professionals de la Geologia, els que ja hi són i els que hi formaran part en un futur.

 

(Imatge: COLGEOCAT)

Publicat el 24 de març del 2015